Het volgende staat op de agenda:

2011

Zondag 9 oktober. De Russen komen! (Nu te zien bij Indigo Almelo)
Opening: zondag 9 oktober om 15.00 uur in de kapel van Hoff 88,
door mr. Winnie Sorgdrager.
Aansluitend geeft drs. Berthy Quaedvlieg, kunsthistorica/collectioneur, een toelichting op het ontstaan van de collectie Russische kunst.
Muziek: Russisch Vocaal Ensemble o.l.v. Marijke Molhoek.
Hilde's Wereldhapjes komt ook met Russisch/Nederlandse hapjes.

2009

26 maart. MAFF (MediaArtFlowFestival)
Het MediaArtFlowFestival is een jaarlijks terugkerend evenement en duurt tot en met 29 maart, voor meer informatie www.almelomaff.nl
Tijdens de opening op 26 maart. om 15.00 uur in het ROC te Almelo, krijgt u een mocktail (nonalcoholische cocktail) aangeboden, verzorgd door Hilde's Wereldhapjes.

2008

Expositie Weltschmerz&Lebensfreude
Op zondag 30 november is de opening  van de expositie Weltschmerz&Lebenfreude van 15.00 uur tot 18.00 uur in Galerie Pietershuis, museumgalerie van het Theo Swagemakers Museum Stoofsteeg 6 te Haarlem. De exposanten zijn Emiel Landkroon aquarel/houtskool/fotografie en Gerri Grijsen brons/steen. Tijdens de vernissage zijn er hapjes te proeven van Hilde’s wereldhapjes.
Voor inlichtingen:
www.swagemakersmuseum.nl
www.galeriepietershuis.nl
www.emiel-landkroon.kunstinzicht.nl
www.gerrigrijsen.nl

18 oktober ZINTUIGEN!
Horen, Zien, Voelen, Reuk en Smaak in de Kunstwerkplaats aan de Vissedijk te Almelo, aanvang 20.00 uur met oa theater, muziek, performances en hapjes. Mwv Menno Dimitri Ouderkerk , Janke Nieboer, Marijn Knippers, Lunatics, theater Roest en hilde’s wereldhapjes.  Laat u verrassen en kom kijken, luisteren, tasten,  ruiken en proeven.

Hilde's wereldhapjes is 20 april weer present op de open dag van Kasteel Hortus te Almelo met lekkere hapjes en nog meer. Kijk op www.kasteelhortus.nl voor meer informatie.

Luister zaterdag 22 maart naar Radio Almelo, tijdens het programma "de ondernemer vertelt" zullen er wat recepten worden prijsgegeven om lekkere paashapjes uit verschillende landen mee te maken.

19 jan om 16.00 uur wordt MAFF (media art flow festival) officieel geopend in Hoff 88 en tot eind februari zijn er op verschillende locaties in de stad allerlei activiteiten. De hapjes tijden de opening worden verzorgd door Hilde's wereldhapjes, ooit een apestaartje of een elektriciteitsdraad geproefd?

2007

Vernissage bij Lads.
Zaterdag 6 okt. presenteert Kunstgalerie Lads trots de 12 schilderijen die Bert de Haan maakte voor zijn AfdH uitgave: "Willem Wilmink, dichter bij de hemelpoort". Het geheel wordt omlijst met een hapje en een drankje.
De hapjes verzorgd door  Hilde's wereldhapjes zijn geïnspireerd op de kleurrijke schilderijen van Bert de Haan.

Zondag 30 september tijdens de atelierroute in Almelo zullen er door Hilde's Wereldhapjes, diverse hapjes gemaakt worden geïnspireerd op de schilderijen van Rob Koenders.

30 juni vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur is Hilde's wereldhapjes aanwezig op de Midzomer Markt bij Kasteel Hortus in Almelo. Kijk op www.kasteelhortus.nl voor meer informatie.